Nyomtatás

Tisztelt Szülők!Az aktuális ÉTLAPOK a www.ngsz.hu honlapon a Közétkeztetés menü alatt tekinthetők meg.

Az étkezés megrendelésének és a térítési díjfizetésének módjai:

A fizetés történhet készpénzzel vagy az alábbi utalványokkal a Szegedi Tömörkény István Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium gazdasági irodájában a menza befizetési napokon

 

vagy ONLINE bankkártyás befizetés https://etelkaportal.ngsz.hu/ felületen tárgyhó 10 – 27 között.)

 

Tájékoztató menzakedvezménnyel kapcsolatban

 

Az 50 %-os normatív menzadíj kedvezmény 2019/2020 tanévre vonatkozó igénybevételéhez a csatoltan megtalálható KÉ-01 jelű nyilatkozat kitöltése szükséges.

AZOKNAK A TANULÓKNAK IS ÚJ IGÉNYLÉST KELL BENYÚJTANIUK, AKIK AZ ELŐZŐ TANÉVBEN MÁR IGÉNYBE VETTÉK AZT, MIVEL A HÁROM VAGY TÖBB GYERMEKES JOGÁN KAPOTT KEDVEZMÉNY TANÉV VÉGÉIG VOLT ÉRVÉNYES! Természetesen a tartósan betegek és a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő tanulók kedvezménye az orvosi igazolás, illetve a határozat lejártáig él.

 

Az 1-8. évfolyamon felül nappali rendszerű iskolai oktatásban részt vevő tanuló esetében a térítési díjban érvényesíthető kedvezmény mértéke és igazoló okiratai:

 

1. Olyan családban él, amelyben három vagy több gyermeket nevelnek esetén (50 %): Igazoló okirata a KÉ-01 (2 példányban) nyomtatvány kitöltése.

2. Tartósan beteg, vagy fogyatékos gyermek esetén (50 %): Igazoló okirata a Magyar Államkincstár által rendszeresített, jogosultságot igazoló, érvényességi időszakot tartalmazó okirat, dokumentum (magasabb összegű családi pótlék megállapításáról szóló határozat, szakorvosi igazolás, (SNI) Szakértői és rehabilitációs Bizottság Szakértői véleménye) másolatának benyújtása, illetve KÉ-01 (2 példányban) nyomtatvány kitöltése.

A diétás étkezést igénybe vevő tanulók esetében szükség van az orvos által kiállított igazolásra, amelyben szerepel a diétás étkezésre vonatkozó javaslat.

3. Rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő gyermek esetén (50 %): Igazoló okirata a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre való jogosultság jogerős határozat másolatának benyújtása, illetve a KÉ-01 (2 példányban nyomtatvány kitöltése.

4. Nevelésbe vették jogcímen (100 %): Igazoló okirata a nevelésbe vételt igazoló jogerős határozat másolatának benyújtása, illetve a KÉ-01 és a KÉ-01A  nyomtatvány kitöltése. (2 példányban

5. Az utógondozói ellátásban részesülő jogcímen (100 %): Igazoló okirata az utógondozói ellátásának elrendelését igazoló jogerős határozat másolatának benyújtása, illetve a KÉ-01 (2 példányban) és a KÉ-01A nyomtatvány kitöltése.

A KÉ-02 jelű nyilatkozat kitöltését minden étkezőtől kérjük, azoktól is akik a teljes díjat fogják fizetni. A nyilatkozat kiállítása a személyes adatok étkezési modulban történő felhasználásának engedélyezéséhez szükséges.

A szeptember havi étkezési díj befizetéséhez kérjük elhozni az új diákok általános iskolai diákigazolványát, ennek hiányában lakcímkártyát, vagy egyéb vonalkódos igazolványt, mivel az étkezést csak ezzel tudják majd igénybe venni.

A KÉ-01 jelű nyilatkozat és mellékleteinek leadása postán vagy személyesen az NGSZ Közétkeztetés Ügyfélszolgálatán (6724 Szeged, Huszár u. l.)

2018. január 1-től érvényes bruttó gyermekétkeztetési térítési díjak az alábbiak:

Középiskolás 100 %-os 422,91 Ft/nap
Középiskolás 50 %-os 211,45 Ft/nap
Diétás ebéd 100 %-os 635 Ft/nap
Diétás ebéd 50 %-os 317,5 Ft/nap

Kérjük, hogy az új diákok a menza befizetésekor hozzák magukkal a lakcímkártyájukat, egyelőre  az lesz az azonosító és a gimnáziumi diákigazolvány megérkezéséig az étkezést csak azzal tudják igénybe venni.

Az étkezés lemondása, módosítása történhet:

Pótbefizetés

Készpénzzel és/vagy utalvánnyal – az aktuális étkezési időszak hátralévő napjaira – az NGSZ Központ pénztárában kizárólag a tárgyhónap első három munkanapján: hétfő – csütörtök 7 – 11 óráig, pénteken 8 – 10 óráig van lehetőség.

Étkezéssel kapcsolatos bővebb információ a www.ngsz.hu honlapon a Közétkeztetés menü alatt tekinthető meg.

 

                                                                                                          Gazdasági iroda

 

Beszedés napja

Beszedés időpontja

Étkezési időszak

2019.08.26

7:30 – 14:40

2019. szeptember

2019.09.19

7:30 – 14:40

2019. október

2019.10.17

7:30 – 14:40

2019. november

 

 

 

 

 

 

Az intézményben pótbefizetésre nem lesz lehetőség.

Készpénzzel és/vagy utalvánnyal pótbefizetés – az aktuális étkezési időszak hátralévő napjaira – az NGSZ Központ pénztárában (6724 Szeged, Huszár u. 1.) kizárólag a tárgyhónap első három munkanapján: hétfő – csütörtök 7 – 11 óráig, pénteken 8 – 10 óráig lesz lehetőség.

Étkezési térítési díjat regisztráció után a https://etelkaportal.ngsz.hu/ felületen is be lehet online fizetni tárgyhó 10 – 27 között.